<!-- --><!-- --><style type="text/css">@import url(http://beta.blogger.com/css/navbar/classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> <meta name='google-adsense-platform-account' content='ca-host-pub-1556223355139109'/> <meta name='google-adsense-platform-domain' content='blogspot.com'/> <!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head><body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar/5491430737367502884?origin\x3dhttp://jackhadbeenloved.blogspot.com', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script> <iframe src="http://beta.blogger.com/navbar.g?blogID=36048451" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>
Friday, November 14

haha 2days 2nd post!! 
Quiz frm someone>Sy then she wan me to do (EE hai wo T_T)
K time to start..

01.Single, taken, naked or flirt?

Answer: Single.

02.Are you happy with that?


Answer : Super happy!!

03.Would you still kiss your ex?

Answer : y would i???

04.Have you ever had your heart broken?

Answer : Eh... Dunnoe leh..

05.Do you believe that there are certain circumstances where cheating is okay?

Answer : White lies!

06.Have you ever talked about marriage?

Answer : Wow so far ahead !! 

07.Do you want children?

Answer : Of coz unless u dun wna?

08.How many?

Answer : See ba!! 

09.If someone like you now, would you want them to tell you?

Answer :  Aiyo say la like will die like this!

10.Do you want someone you can't have?


Answer : hmm hav!

11.Have you ever been in love?

Answer : If u hav i of coz hav la NOOB!

12.Do you believe in celebrating anniversaries?

Answer : wad a joyious thing to celebrate leh!

13.What would you say about you recent ex?

Answer : Hmm fuck off?!

14.Does your ex still have feelings for you?

Answer : hmm dun ask me wor.. im nt her x.x!

15.Do you believe in long distance relationship?

Answer : hmm haven try! 

16.Do you believe in love at first sight?

Answer : Can ba!

Truths About Me.

01.Are you perfect?

Answer : Who in the world is perfect? 

02.Are you tall?

Answer : NO LA!

03.Are you short?

Answer : YES!

04.Are you in your pyjamas?

Answer : HEY IS IN THE EVENING LEH!

Last.

0
1.The last friend you saw?

Answer : SY,Hariz,Junhui,Elfi,Carles.. Hmm it should b frids!

02.Last talked on phone to?

Answer : Should b elfi or sy ..

03.Last person to text you?

Answer : Mom!

Favourites.

01.Number?

Answer : 10

02.Colour?


Answer : Green/black/lime

03.Food?

Answer : Alot wor!! no space x.x

Questions and Answers.

01.What was the first thing you did this morning when you got up?

Answer : Time n people in the hse Check!

02.Do you have anything bother you?

Answer : Hmm hai ok la..

03.Whats the last movie you watched in the theatres?

Answer : madagascar 2!

04.Where is the last place you went?

Answer : hmm some part of mine hm !

05.Do you smile a lot?

Answer : OF COZ !! =)

06.Do you wish upon stars?

Answer : I dont see alot of stars!

07.Are you a friendly person?

Answer : OF COZ I AM DUN I LOOK LIKE 1 BLEH!

08.Where did you have your sleep last night?

Answer : Hmm sofa at living rm watch tv!

09.When was the last time you cried?

Answer : Hmm nt sure sia..

10.What was your last thoughts before going to bed?

Answer : Wad am i gonna eat tml morning!?

11.Rate life as of it now,one being bad, ten being great?

Answer : 10/10

12.What do you hear right now?

Answer : Some Songs?

13.Does anything hurt you right now?

Answer : YES IM STAVING!

14.What your favourite month?

Answer : March coz my bdae ma!
Emotions.

01.Are you missing someone right now?

Answer : Yes miss alot ppl!

02.Are you tired?

Answer : I think im nt tired!

03.Are your parents still married?


Answer : hmm wad u think!!
Basics.

01.Real name?


Answer : See kar leong

02.Eye colour?

Answer : Black! 

03.Male or Female?


Answer : 50% of each!

04.Crushing?

Answer : abit!

05.Hair Colour?

Answer : Black

06.Sweats or jeans?


Answer : none of the above!

07.Phone or Camera?


Answer : A phone wif very good Camera function..!

08.Health freak?


Answer : hai ok la!

09.Righty or Lefty?


Answer : Right

10.Smoke or drink?

Answer : Hey both are bad for health by i drink x.x!

First.

01.First best friend?

Answer : OMG i dunnoe sia!

02.First enemy?

Answer : Assholes!?

03.First vacation?

Answer : Taiwan!
Currently.

01.Eating?

Answer : Going eat ok?? dun make me hungry!

02.Drinking?

Answer : NOPE!

03.Listening to?


Answer : UR CRAPS!

04.Plans tomorrow?

Answer : Wake n see 1st!

Which Is Better For The Opposite Gender?

01.Lips or Eyes?

Answer : Eyes.

02.Shorter or Taller?

Answer : hmm middle? 

03.Romantic or Spontaneous?

Answer : romantic la!

04.Sensitive or Loud?

Answer :hmm abit of both?

05.Hook-up or being in a relationship?

Answer : what u toking?!

Have You Ever?

01.Drank hard drinks?


Answer : dunnoe leh i think got ba.

02.Lost glasses or contacts?


Answer : NONE! 

03.Ran away from home?

Answer : HEY HOME'S SO COZY Y RAN AWAY!?

04.Broken someone's heart?

Answer : hey im a kind person..

05.Been arrested?


Answer : YES ARRESTED FOR BEING TOOO GAY!

Answer Truthfully.

01.Do you like someone?

Answer :can say yes b1

02.Are you seriously happy with where you are in life now?

Answer : hai ke yi! (still ok ba)!

FIVE PEOPLE THAT YOU WOULD LIKE TO SEE TAKE THIS QUIZ NOW:

1. ELFI 
2. JUN HUI
3. ER...KEVIN
4. SY!
5. N JUIT YING FINISH! 

♥Love Me Hate Me♥






Blogged @
Don't let me go -